پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۸
مردم باید مبارزه با فساد را در عمل مسئولان ببینند

حوزه / حجت الاسلام شکری، با اشاره به گرانی‌ های اخیر کشور گفت: اگرچه دولت در مبارزه با گرانی ‌ها تلاش می‌کند و جای تشکر دارد، اما مردم باید در عمل ببینند که با فساد برخورد می ‌شود

حجت الاسلام حمیدرضا شکری امام جمعه لاریجان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ساری، با اشاره به تحولات منطقه ‌ای و مواضع آمریکا، اظهار داشت: برخی با نگاهی خوش‌ بینانه گمان می ‌کنند که کنگره آمریکا دست ترامپ را برای جنگ با ایران می ‌بندد؛ اما این نگاه، یک توهم است. کنگره‌ ای که شش بار در برابر ترامپ زانو زده و نتوانسته اختیارات تسلیحاتی او را محدود کند، چگونه می ‌تواند جلوی او را بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: ساختار تصمیم‌گیری در آمریکا به گونه ‌ای است که اگر نخواهند جنگی پایان یابد، حتی با مخالفت کنگره نیز تمام نخواهد شد؛ از این رو نباید به حرکات نمایشی جریان ‌های داخلی، قوانین کنگره، گرانی سوخت یا اعتراضات مردم آمریکا دل بست، تکلیف ما آمادگی حداکثری برای جنگ است؛ زیرا ترامپ با تمام قوا به منطقه لشکرکشی کرده و بدون توجه به رأی کنگره عمل نمود و اعتباری برای آن قائل نبود.

امام جمعه لاریجان با اشاره به معادلات قدرت در منطقه تصریح کرد: اهل دقت در دنیا می ‌پرسند ایران دارای چه منابع اقتداری است که آمریکای ابرقدرت از عهده آن برنیامده و حرف ایران درباره تنگه هرمز بر کرسی نشسته است. با کدام محاسبه یا فریب، سیزده پایگاه منطقه ‌ای آمریکا و بیابان ‌های جنوب اصفهان به موزه عبرتی برای پنتاگون تبدیل شده است.

حجت الاسلام شکری تأکید کرد: اگر تنگه هرمز با اهرم باب ‌المندب ترکیب شود، آمریکا چاره‌ ای جز به رسمیت شناختن محور مقاومت به عنوان ابرقدرت جدید و احترام به آن ندارد؛ هر چه دیرتر این ضرورت را درک کند، درمانده‌تر خواهد شد، توانمندی ‌های موشکی و پهپادی ایران کارایی خود را در جنگ ثابت کرد تا جایی که صدراعظم آلمان گفت، «ایران قوی‌تر از آن چیزی شده که ما تصور می‌کردیم.»

امام جمعه لاریجان با اشاره به تجمعات مردمی ابراز کرد: تجمعات خیابانی ملت ایران با دو عنصر شور و شعور حسینی ارزش یافته است، دشمن طرح پنج مرحله‌ ای، شامل شهادت رهبر معظم انقلاب و فرماندهان، تصمیم به جنگ زمینی، حملات هوایی گسترده، جنگ زیرساخت‌ ها و بحران‌ سازی اقتصادی و اجتماعی از طریق رسانه‌های معاند را دنبال می ‌کند، اما این تجمعات ضلع قدرتمندی از اضلاع مقاومت ایران خواهند بود.

وی با اشاره به حدود هفتاد شب، حماسه مردمی در تجمعات شبانه اظهار کرد: دشمن با یک نظام روبرو نیست، بلکه با ملتی برخاسته، مؤمن و مبعوث‌شده مواجه است که با اتکا به فرهنگ عاشورایی و شهادت‌طلبی، نظریه جهان تک‌قطبی آمریکا را به چالش می‌کشد و نابود می‌سازد.

امام جمعه لاریجان، با اشاره به گرانی‌ های اخیر کشور خاطرنشان کرد: اگرچه دولت در مبارزه با گرانی ‌ها تلاش می‌کند و جای تشکر دارد، اما مردم باید در عمل ببینند که با فساد برخورد می ‌شود. جریمه یک سوپرمارکت کوچک تأثیر چندانی در زندگی مردم ندارد؛ بلکه باید با شرکت ‌ها و مجموعه‌ هایی که موجب گرانی کالاها در حوزه‌ هایی مانند خودرو، قطعات یدکی و سایر اقلام می ‌شوند، برخورد جدی شود.

وی تصریح کرد: بازدید مسئولان از کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی قابل تقدیر است، اما باید مراقب بود تصمیمات اقتصادی به افزایش فشار بر مردم منجر نشود، شکر عملی نعمت‌ ها، حفظ اتحاد ملی و حضور مردم در صحنه است و در کنار آن مسئولان نیز باید برای حل مشکلات اقتصادی مردم تلاش کنند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha